Смородина
Смородина (або Порічка) як і її родич агрус - унікальна ягода, яку вирощують в кожному саду і на кожній присадибній ділянці. Унікальністю є скороплодность і врожайність смородини.
Свою назву смородина отримала від слова смород, що має той же корінь що і сморід, за сильний і терпкий запах, яким володіє ця ягода.
Кущ чорної смородини використовують цілком. Листя чорної смородини йдуть під прянощі і чай, плоди - під варення, сиропи, настойки і вино. Червона смородина раніше і довше плодоносить, а її плоди насичені вітамінами. Саджанці смородини, так само як і агрусу люблять вологу і сонце, але в іншому особливо не примхливі і досить морозостійкі.
Смородину ще називають смород, північний виноград, порічка
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)